Consultanta

SINERTEQ-Consultanta

Transforma Tehnologia Informatiei intr-un catalizator al performantei ridicate in doar trei pasi:

  • Pas 1Trimite-ne cerintele tale in termeni de obiective, situatie curenta, servicii solicitate, termene, locatii, buget disponibil etc. Daca este nevoie, poti atasa orice alta documentatie o consideri necesara. Vom aprecia efortul depus, iar echipa noastra ii va acorda deplina atentie.
  • Pas 2 – Consultantii nostri isi vor pune in practica vasta expertiza, combinata cu experienta de afaceri, pentru a-ti furniza un raspuns detaliat. Te vom contacta, daca este necesar, pentru a rafina si detalia cerintele in masura in care este necesar pentru pregatirea unei cotatii de pret. In momentul in care cerintele sunt complete si precise, putem semna contractul de consultanta.
  • Pas 3 – Vei beneficia de experienta noastra strategica, de marketing, vanzari si management in domeniul Tehnologiei Informatiei.

SINERTEQ poate oferi consultanta in urmatoarele modele:

  • Fixed Price – Serviciile sunt prestate contra unui pret care in mod normal nu se modifica, cu exceptia unor prevederi contractuale contrarii (cum ar fi modificari de contract, alte conditii economice specifice). Aceste contracte sunt in general utilizate atunci cand exista specificatii clare si costurile pot fi rezonabil estimate.
  • Flat Fee – Pentru un serviciu specificat se primeste o suma fixa recurenta, indiferent de activitate. Acest model poate fi ales atunci cand volumul activitatii este consistent dar nepredictibil si/sau variabil.

Ce beneficii obtii lucrand cu SINERTEQ?

Inchide Consultanta gratuita