Sinerteq

SINERTEQ

SINERTEQ este o companie de consultanta pentru profesionisti, condusa de profesionisti, deservind nevoile de personal si know-how in domeniul IT ale comunitatii de afaceri din Romania. Atuurile noastre:

  • Compatibilitatea – factorul cheie ce determina durabilitatea si progresul oricarei relatii de afaceri. Echipa noastra se implica total in intelegerea specificului afacerii tale si adauga valoare pe durata colaborarii.
  • Eficienta – Astazi mai mult decat oricand, angajatorii doresc sa angajeze persoana potrivita de la primul interviu, in timp ce profesionistii sunt permanent in cautare de noi oportunitati in cariera. Suntem specializati in recrutarea si plasarea specialistilor IT romani, cu competente tehnice sau manageriale. Consultantii nostri detin o valoroasa experienta IT ce permite fructificarea celor mai avantajoase oportunitati din piata muncii.
  • Expertiza – Volatilitatea economica, globalizarea tot mai accentuata, complexitatea si interoperabilitatea sporita au condus la schimbari majore in operatiunile desfasurate de companii. In acelasi timp, infrastructurile IT au devenit din ce in ce mai flexibile si configurabile, fiind capabile sa ofere o imensa valoare atunci cand sunt gestionate corespunzator. SINERTEQ furnizeaza servicii de consultanta ce ajuta organizatiile sa faca fata cu succes schimbarii si sa obtina avantaje competitionale atat imediat cat si pe termen lung.
  • Profitabilitatea – Companii din toate industriile si meridianele acorda din ce in ce mai multa atentie si resurse personalului si infrastructurii IT. In egala masura, selectia furnizorilor a devenit si mai dificila datorita constrangerilor bugetare. Schema noastra flexibila de preturi ne permite incadrarea in bugetul tau fara a face rabat la calitatea serviciilor.
  • Etica – Acordam o atentie sporita confidentialitatii si asteptarilor clientilor. SINERTEQ isi construieste reputatia pe baza de incredere si respect, dezvoltand o cultura de afaceri ce reflecta credinta in valorile sociale. Sustinem o filozofie de tip “value for money” pentru ca succesul tau este si succesul nostru. Pentru o relatie de afaceri de viitor, contacteaza-ne.

Echipa de management

Inchide Consultanta gratuita