Angajatori

SINERTEQ-Angajatori

SINERTEQ este specializat in recrutarea specialistilor IT din Romania pentru companii din toate industriile. Am acumulat o vasta experienta tehnica si manageriala in decursul unei lungi activitati desfasurate in firme de elita din domeniul Tehnologiei Informatiei. Construieste-ti echipa de vis in trei pasi:

  • Pas 1 – Un parteneriat real debuteaza inainte de a ne intalni. Pregateste pozitiile vacante tinand cont de recomandarile noastre si trimite-ni-le. Vom aprecia efortul depus si vom acorda deplina atentie cererii tale.
  • Pas 2 – Iti analizam cererea si identificam eventualele probleme ce o pot transforma intr-o oportunitate profesionala riscanta. Luam in considerare industria angajatorului, reputatia si compatibilitatea intre responsabilitatile postului si profilul candidatului ideal. Astfel putem anticipa si preveni eventualele obiectii ale candidatului la recrutare. Consultantii nostri iti vor oferi recomandari cum sa-ti calibrezi cererea pentru a miza pe o recrutare de succes. In momentul in care cerintele sunt complete si precise, putem semna PDFcontractul.
  • Pas 3 – Folosim cele mai potrivite canale pentru a contacta candidatii. Echipa noastra le evalueaza experienta, competentele si calificarile in raport cu cerintele pozitiei. Apoi iti recomandam cei mai buni candidati pentru angajare.

De ce sa recrutezi cu SINERTEQ?

Inchide Consultanta gratuita