FAQ – Angajatori – De ce sa recrutezi cu SINERTEQ?

SINERTEQ-Angajatori

De ce sa recrutezi cu SINERTEQ?

  • Economisesti timp si bani – Recrutarea interna este dificila, consumatoare de timp, si nu intotdeauna precisa. Atunci cand aduni orele cheltuite si costurile de oportunitate, realizezi ca externalizarea este o solutie mult mai profitabila decat recrutarea prin mijloace proprii. Avem capacitatea de a selecta candidatii ideali in raport cu cerintele clientilor, bazandu-ne pe o cunoastere extensiva a domeniului si pietii muncii.
  • Eviti angajarile neperformante – Deciziile neinspirate de angajare conduc la scaderea moralului si a productivitatii echipei, crescand costurile legate de instruire si supervizare. Avand diverse specializari in domeniul IT, consultantii nostri determina cu acuratete compatibilitatea candidatilor cu pozitia disponibila.
  • Iti calibrezi cautarea – Consultantii nostri evalueaza compatibilitatea intre cerintele pozitiei si profilul candidatului ideal. Te consiliem ce ajustari sa faci si cum sa scoti in evidenta elementele cheie ale unei oferte atractive. Iti oferim suport pentru definirea cerintelor si indicatii asupra salariilor, tendintelor si disponibilitatii din piata muncii.
  • Intri in contact cu talente reale – De multe ori, cei mai buni candidati sunt satisfacuti de jobul curent; daca te rezumi doar la a imprastia vorba printre colegi ca angajezi, vei cunoaste doar cei mai buni prieteni ai lor, nu cei mai buni candidati. Adresam mesajul tau atat candidatilor activi cat si celor pasivi, care pot fi alegerea perfecta pentru organizatia ta. De asemenea poti lua in considerare serviciile de consultanta pentru a suplini capacitatea profesionala de care ai nevoie.
  • Pastrezi confidentialitatea – Nu renunta la avantajele competitive. Atunci cand desfasori recrutarea in nume propriu, oferi competitiei indicatii asupra planurilor tale de viitor. Lucrand cu noi, vei pastra o deplina confidentialitate asupra acestor informatii.

Cum colaboram?

Inchide Consultanta gratuita