Social

SINERTEQ-Social

Consideram ca este o dovada de buna practica de afaceri, si in egala masura datoria noastra, sa protejam resursele umane, naturale si culturale ale comunitatilor pe care le servim. In acest scop, ne gestionam afacerea intr-o maniera responsabila, care protejeaza oamenii si mediul in care traim.

Diversitate

SINERTEQ sustine diversitatea si incearca sa promoveze beneficiile acesteia in toate aspectele activitatii noastre. Ne asiguram ca si clientii nostri isi ating propriile obiective de diversitate.

  • Vom extinde permanent canalele prin care recrutam, pentru a asigura o gama cat mai larga de angajati si candidati.
  • Sustinem permanent diversitatea si o promovam catre toti angajatii, lucratorii si aplicantii. Vom revizui periodic toate aspectele serviciilor de recrutare, plasare si consultanta pentru a evita discriminarea ilegala sau nedorita.
  • Vom trata in mod egal orice persoana, indiferent de sex, orientare sexuala, stare civila, varsta, dizabilitati, culoare, rasa, nationalitate, origine etnica, cetatenie, religie sau credinta, convingeri politice sau sociale.
  • Nu vom discrimina ilegal atunci cand selectam un candidat pentru o pozitie. SINERTEQ se va asigura ca fiecare candidat este evaluat doar in concordanta cu meritele, calificarile si capabilitatea de a presta sarcinile solicitate de pozitia vacanta.
  • Nu vom accepta instructiuni din partea clientilor de natura sa conduca la discriminari ilegale.

Mediu

SINERTEQ se angajeaza sa livreze serviciile intr-o maniera prietenoasa cu mediul inconjurator. Pe langa aplicarea legilor si reglementarilor de mediu, SINERTEQ incearca sa minimizeze, sa reduca impactul sau sa corecteze orice efecte adverse asupra mediului cauzate de activitatea noastra. De asemenea ne angajam sa asiguram o manevrare si depozitare corespunzatoare a deseurilor, precum si sa minimizam producerea lor, cautand in acelasi timp modalitati de prevenire a poluarii, reciclare si reutilizare.

Caritate

Te invitam sa sustii si sa contribui la activitati de colectare de fonduri pentru o societate mai buna.

Inima copiilor

Inchide Consultanta gratuita