Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

Acord de utilizare

Bine ati venit la SINERTEQ! “SINERTEQ” si “noi” se refera la SINERTEQ S.R.L., operatorul serviciului web www.sinerteq.ro (“Serviciul”). SINERTEQ ofera Serviciul definit in continuare, in conformitate cu acesti Termeni de Utilizare (“TDU”). Prin accesarea serviciului iti dai acordul asupra prezentului TDU; daca nu il agreezi in totalitate, te rugam sa nu utilizezi Serviciul.

Valabilitate

Prezentul TDU intra in vigoare la data de 9 septembrie 2008.

Modificari ale termenilor; Notificari

TDU este in format electronic si poate fi modificat fara notificare prealabila. Din acest motiv incurajam utilizatorii sa consulte periodic aceasta sectiune a Serviciului. Notificarile, catre oricare dintre parti, se vor efectua in format electronic. Atat timp cat ai capabilitatea de a accesa Serviciul, posezi infrastructura hardware si software necesara pentru a primi sau trimite aceste notificari. Daca nu esti de acord cu transmiterea notificarilor in forma electronica, te rugam sa incetezi utilizarea Serviciului. SINERTEQ va putea emite notificari prin intermediul Serviciului sau oricaror mijloace rezonabile, cunoscute sau ce se vor dezvolta ulterior, pentru a te informa cu privire la modificarea acestor TDU, a Serviciului, sau alte aspecte importante. Aceste vor constitui instiintarile pe care le vei primi. Ne poti notifica utilizand adresa contact@sinerteq.ro. Nu acceptam notificari prin posta sau fax. Iti vom raspunde prin e-mail, la adresa de contact pe care ne-o vei furniza. Se considera data notificarii, data la care trimitem e-mailul. O notificare este considerata primita la data la care receptionam e-mailul.

Descrierea Serviciului

Utilizarea Serviciului este gratuita. Serviciul ofera continut original sau din alte servicii web terte (“Surse”). Nu se ofera suport pentru utilizatori, cu exceptia prevederilor exprese.

Modificarea sau Intreruperea Serviciului

SINERTEQ inoveaza permanent in scopul oferirii celei mai bune experiente de utilizare clientilor sai. In acest scop, SINERTEQ isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe temporar sau permanent Serviciul (sau oricare functionalitate a acestuia), cu sau fara notificare prealabila. Consimti ca SINERTEQ nu poate fi considerat raspunzator pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a Serviciului (sau a oricarei functionalitati a acestuia). In cazul in care nu agreezi oricare dintre termenii si conditiile acestui acord ori modificare ulterioara, ori devii nesatisfacut de Serviciu in orice fel, te rugam sa incetezi utilizarea Serviciului.

Utilizarea Serviciului

Utilizarea Serviciului este limitata la uz personal, non-comercial; orice alta utilizare este interzisa fara existenta unui acord scris al SINERTEQ in acest sens. Orice drept neacordat in mod expres prin acest TDU este rezervat. Pentru a putea utiliza Serviciul este necesar acces la Internet pentru a accesa continut web si sa platesti adecvat furnizorii acestor servicii. Este necesar sa ai toate echipamentele necesare pentru conectarea la Internet, incluzand un calculator si un modem sau alt dispozitiv de acces. Intreaga informatie (“Continut”), incluzand dar fara a se limita la date, text, imagini, grafice, etichete sau alte material, orice reclama afisata sau transmisa personal, sunt responsabilitatea unica a Sursei care a generat acel Continut. SINERTEQ nu are control asupra Continutului afisat prin intermediul Serviciului si, in consecinta, nu garanteaza acuratetea, integritatea sau calitatea acestui Continut. Esti avertizat ca prin utilizarea Serviciului poti fi expus la Continut ce poate avea caracter defaimator sau indecent. In nici o circumstanta SINERTEQ nu poate fi considerat raspunzator pentru Continut sau parti ale acestuia, incluzand dar fara a se limita la, erori sau omisiuni ale Continutului, sau orice pierdere sau neplacere aparuta ca urmare a utilizatii Continutului afisat, trimis prin e-mail sau facut public in orice alt mod prin intermediul Serviciului. Esti de acord ca porti raspunderea integral (iar SINERTEQ nu poarta raspunderea in fata tine sau oricare terti) pentru orice incalcare a obligatiilor ce iti revin prin acesti TDU, precum si a consecintelor acestora (incluzand orice pierdere sau defect suferite de catre SINERTEQ). Esti de acord sa utilizezi Serviciul doar pentru scopurile agreate prin prezentul TDU si in conformitate cu orice legi, regulamente sau practici general acceptate, sau indrumari ale jurisdictiilor relevante. Ne vei notifica prompt cu privire la orice bresa de securitate legata de Serviciu pe care o vei observa in utilizarea acestuia.

Moduri de utilizare interzise

Utilizarea Serviciului este subiectul oricaror legi sau reglementari in vigoare locale, nationale sau internationale. Este interzisa accesarea Serviciului prin alte mijloace decat prin intermediul interfetelor puse la dispozitie, cu exceptia situatiei in care esti autorizat in mod expres prin intermediul unui acord separat cu SINERTEQ. In speta, nu este permisa: (a) defaimarea reputatiei cuiva, cauzarea de neplaceri sau traume mentale altora; (b) utilizarea Serviciului intr-un mod care ne-ar cauza neplaceri noua sau afiliatilor, partenerilor, asociatilor, distribuitorilor, Surselor sau clientilor nostri, ai afiliatilor, partenerilor, asociatilor, distribuitorilor sau ai Surselor; (c) utilizarea integrala sau partiala a Serviciului ca si link destinatie in mesaje tip lista-distributie (“bulk”) sau mesaje comerciale nesolicitate (“spam”); (d) utilizarea oricarui mijloc automat destinat accesarii sau utilizarii Serviciului (ex. cereri automate); (e) utilizarea oricaror metode neautorizate destinate modificarii sau re-rutarii, sau incercari de modificare sau re-rutare a Serviciului; (f) cauzarea de defecte, dezasamblarea, suprasolicitarea sau incapacitarea Serviciului (sau retelelor conectate la Serviciu) sau intervenirea in orice mod in utilizarea de catre altcineva a Serviciului; (g) revanzarea sau redistribuirea Serviciului, sau a partilor din Serviciu; (h) utilizarea tehnicilor de “framing” pentru a incapsula Serviciul, sau orice element al Serviciului, incluzand dar fara a se limita la, sigle sau alte material si informatii proprietare, continutul sau designul oricaror pagini sau componente continute de acestea; (i) orice alte moduri de utilizare pe care SINERTEQ le considera inadecvate.

Contributii

Trimitand idei, sugestii, documente si/sau propuneri (“Contributii”) catre SINERTEQ prin intermediul instrumentelor de “feed-back”, esti constient si agreezi ca: (a) Contributiile trimise nu contin informatii cu caracter proprietar sau confidential; (b) SINERTEQ nu-si asuma, direct sau indirect, nici o obligatie de confidentialitate asupra Contributiilor; (c) SINERTEQ este indreptatit sa utilizeze si sa faca publice (sau sa aleaga sa nu difuzeze si sa nu faca publice) Contributiile, in orice scop, prin orice mijloace si prin orice canal de difuzare; (d) SINERTEQ poate avea deja in lucru sau in proiect componente similare Contributiilor primite; (e) Contributiile pe care le trimiti devin automat proprietatea SINERTEQ, fara nici o obligatie a SINERTEQ; si (f) nu esti indreptatit la nici o compensatie, recompensa sau retur din partea SINERTEQ, sub nici o circumstanta.

Despagubiri

Esti de acord sa despagubesti SINERTEQ, asociatii, partenerii, angajatii sau Sursele sale, si sa-l aperi impotriva tuturor reclamatiilor, actiunilor in justitie, procedurilor legale, cererilor si impotriva tuturor daunelor, pierderilor, costurilor, cheltuielilor, taxelor, penalizarilor şi datoriilor (inclusiv dar fără a se limita la acestea, onorariul si costurile de avocat), cu care este amenintat de catre orice tert, in legatura si/sau determinate de utilizarea Serviciului, violarea TDU, ori violarea oricaror drepturi ale tertilor. In cazul in care incalcarea TDU este cauzata de utilizarea ilegala a Serviciului, sau cauzeaza defecte intentionate Serviciului, SINERTEQ isi rezerva dreptul de a-ti solicita plata defectelor (inclusiv comisionul avocatilor).

Drepturi de proprietate

SINERTEQ detine drepturile legale, marcile si componentele Serviciului, incluzand orice drepturi de proprietate intelectuala ce subzista Serviciului (chiar daca aceste drepturi sunt sau nu inregistrate, sau daca se regasesc altundeva in lume). Exceptand alte acorduri scrise cu SINERTEQ, nimic din acest TDU nu da dreptul de a utiliza in orice mod sigle, marci, design, nume de domenii, sau alte elemente distinctive apartinand SINERTEQ sau Serviciului. Nu ai dreptul de a modifica, adapta sau intercepta Serviciul, sau de a modifica alt site web in scopul sugerarii false a unei conexiuni cu Serviciul. Este interzisa reproducerea, duplicarea, copierea, revanzarea sau exploatarea Serviciului sau a oricarei parti a acestuia, dreptul de acces si utilizare a Serviciului, fara acordul prealabil scris al SINERTEQ. Esti de acord ca, exceptand cazul in care se specifica expres in acest TDU, nu exista terti beneficiari ai prezentului acord.

Politica de copyright

SINERTEQ respecta drepturile de proprietate intelectuala si politicile de copyright ale tertilor, si solicitam utilizatorilor Serviciului sa procedeze in consecinta. In orice moment, in cazul in care consideri ca Serviciul violeaza o politica de copyright, te rugam sa trimiti catre SINERTEQ o notificare de incalcare a copyright-ului. Pentru a preveni utilizarea malitioasa a notificarii de incalcare a copyright-ului, solicitam ca aceasta sa includa in mod substantial toate urmatoarele elemente: (a) semnatura fizica sau electronica a unei persoane autorizate sa actioneze in numele detinatorului de drept exclusive ce a fost incalcat; (b) identificarea materialului reclamat ca incalca un drept, ce se solicita a fi inlaturat sau accesul la acesta restrictionat; (c) informatii suficiente pentru a permite in mod rezonabil SINERTEQ sa te contacteze, incluzand adresa, numar de telefon si adresa de e-mail la care doresti sa fii contactat; (d) o declaratie din care sa reiasa credinta si motivele de a crede ca utilizarea materialului in modul reclamat nu este autorizata de catre detinatorul copyright-ului, agentii sai sau de lege. Dupa receptionarea unei notificari valide, SINERTEQ este obligat sa: (a) inlature rapid sau sa dezactiveze accesul la materialul care face subiectul notificarii, si (b) ia toate masurile rezonabile in scopul notificarii prompte a reclamantului ca SINERTEQ a inlaturat sau dezactivat accesul la material.

Legaturi externe

Serviciul poate oferi, sau terti parti pot oferi, legaturi catre resurse sau site-uri web (“World Wide Web”). Esti constient si agreezi ca SINERTEQ nu poate fi facut responsabil privind disponibilitatea acestor site-uri sau resurse externe, si nu recomanda, nu raspunde si nu poate fi facut raspunzator de orice continut, material publicitar, produse sau alte material din, sau disponibile prin, aceste site-uri sau resurse. De asemenea, iei la cunostinta si agreezi ca SINERTEQ nu raspunde si nu poate fi facut raspunzator, direct sau indirect, pentru orice defect, pierdere sau neplacere cauzate de, sau in legatura cu, utilizarea sau accesarea acestui continut, bunuri sau servicii puse la dispozitie prin legaturi externe.

Excluderi de la garantie

Iei la cunostinta si agreezi ca: (a) utilizezi Serviciul pe propriul tau risc. Serviciul este oferit “ASA CUM ESTE” si in limita disponibilitatii. SINERTEQ, subsidiarele, afiliatii, partenerii, agentii, angajatii si distribuitorii sai, neaga in mod expres garantari de orice fel, fie ele exprimate explicit sau implicit, incluzand dar fara a se limita la garantii privind titlul, vandabilitatea, potrivirea cu scopul in care este utilizat, sau pentru alte scopuri particulare; (b) SINERTEQ, subsidiarele, afiliatii, partenerii, agentii, angajatii si distribuitorii sai, nu ofera garantii ca (i) Serviciul va satisface cerintele si asteptarile; (ii) Serviciul nu va fi interupt, functioneaza non-stop si nu contine erori; (iii) rezultatele obtinute din utilizarea Serviciului sunt la obiect si de incredere; (iv) calitatea produselor, serviciilor, informatiei sau oricaror alte materiale obtinute sau comandate prin intermediul Serviciului satisfac asteptarile si cerintele; (v) toate erorile din functionarea Serviciului vor fi corectate; (c) orice material obtinut prin utilizarea Serviciului este accesat la discretia si pe riscul tau, si esti singurul responsabil pentru orice reclamatii sau cauze ale actiunilor intreprinse ce se sconteaza cu defecte ale echipamentelor tale., legaturilor la Internet, descarcare de date, sau pierderi de date; (d) Nici un sfat sau informatie, transmise verbal sau scris, obtinuta de la SINERTEQ sau prin intermediul Serviciului nu ofera garantii ce nu sunt in mod explicit precizate in acest TDU, cu exceptia cazului in care se specifica in mod expres altfel.

Limitari de responsabilitate

Intelegi si agreezi ca SINERTEQ, subsidiarele, afiliatii, partenerii, agentii, angajatii si distribuitorii sai, nu pot fi facuti raspunzatori cu privire la pierderile economice, inclusiv dar fără a se limita la aceasta, pierderile de informatie, venit, profit, contracte, oportunităţi de afaceri sau economiile scontate sau toate pierderile de afaceri sau clientela sau reputatie, sau pierderile speciale, indirecte sau în consecinta suportate de tine (fie ca posibilitatea acestor pierderi a fost in prealabil semnalata catre SINERTEQ), rezultate din: (i) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii Serviciului; (ii) accesul neautorizat sau modificarea transmisiilor sau informatiilor tale; (iii) declaratii sau actiuni ale oricaror terti; sau (iv) orice alta chestiune privind utilizarea Serviciului.

Suspendarea; Terminarea

In cazul in care violezi orice termeni ai prezentului TDU, SINERTEQ isi rezerva dreptul de a suspenda sau intrerupe accesul la Serviciu fara nici o notificare prealabila.

Dispozitii finale

TDU reprezinta toata intelegerea intre tine si SINERTEQ si guverneaza modul de utilizare a Serviciului si inlocuieste toate intelegerile anterioare cu SINERTEQ privind acest Serviciu. Intelegi si agreezi ca: (a) TDU si relatia ta cu SINERTEQ sub acest TDU sunt guvernate de legea romana. In cazul aparitiei unui conflict, ambele parti vor depune toate eforturile rezonabile in scopul solutionarii acestuia pe cale amiabila. Daca intelegerile esueaza, tu si SINERTEQ agreezi sa te supui jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania; (b) Uneori, utilizand Serviciul (ca urmare sau prin utilizarea Serviciului), vei putea fi nevoit sa descarci sau accesezi componente software, sau sa achizitionezi produse oferite de un tert. Utilizarea acestor servicii, component software sau produse ar putea fi subiectul unui acord separat intre tine si terti. In acest caz, TDU nu este afectat de legatura ta cu tertii; (c) Orice reclamatie in legatura cu acest TDU sau cu Serviciul nu poate fi adusa la cunostinta mai tarziu de un an. Perioada de un an incepe la data la care reclamatia poate fi generate. In cazul in care aceasta perioada expira, reclamatia nu mai este considerate valabila. Aceasta clauza se aplica atat SINERTEQ cat si succesorilor sau semnatarilor sai legali; (d) Esecul sau imposibilitatea SINERTEQ de a exercita un drept in conformitate cu prevederile prezentului TDU nu constituie o renuntare la acest drept sau prevedere. Orice modificare a prevederilor prezentului TDU intra in vigoare doar daca este exprimata in scris si asumata de SINERTEQ. In cazul in care o prevedere a prezentului TDU este gasita ca fiind invalida de catre un organ judiciar competent, partile sunt de acord ca toate celelalte prevederi ale TDU raman valabile; (e) Sectiunile TDU sunt furnizate doar pentru convenienta si nu au nici un efect legal sau contractual asupra SINERTEQ.

Inchide Consultanta gratuita